fbpx

Laborator

Pentru a obtine un rezultat estetic optim, echipa de tehnica dentara trebuie sa aiba o viziune clara a ceea ce este artistic posibil si functional corespunzator. De aceea, avem laborator propriu de tehnica dentarasi tehnicieni experimentati si talentati.

Un tehnician dentar este un artist foarte priceput care modeleaza, picteaza, sculpteaza, pentru a obtine in final cele mai reusite lucrari. Un tehnician dentar trebuie sa aiba ani de pregatire in arta si stiinta cosmeticii dentare, ceramicii, portelanului si a materialelor aferente.

Rezultatul vizual al oricarei transformari cosmetice dentare este rezultatul final nu numai al stomatologului specializat in cosmetica dentara, dar si al tehnicianului dentar.

Fiecare dinte este ca o sculptura – o mica opera de arta. Dintii pot fi sculptati pentru a rezulta o forma mai masculina, sau un zambet mai feminin, sexi sau sportiv.

Laboratorul nostru prelucreaza manual fiecare dinte pentru un design personalizat care se potriveste fetei, zambetului si personalitatii tale. Efectuat corect acesta arata si este perceput ca dinte natural.

Aveti nevoie de o programare la specialisti din domeniu?