fbpx

Implanturi Dentare

Preturi de la 500 EUR

Ortodontie

Preturi accesibile pentru adulti si copii

Albirea Dintilor

Standarde inalte, fara efecte secundare

Despre Noi

Clinica Stomasan

Clinica noastră dentară este dedicată furnizării celor mai actuale servicii stomatologice generale, ortodontice și de familie.

Clinica noastră a crescut pentru a oferi o servicii de clasă europeană pentru tratamentul stomatologic, cosmeticelor dentare și stomatologiei restaurate avansate.

Suntem printre cei mai calificați furnizori de implanturi din Romania cu peste 35 de ani de pregătire și experiență de calitate.

Avantajele Noastre

Acceptam Plata in Rate

Clinica noastră poate accepta cu ușurință clienți care doresc plata în rate, cu card Star BT.

Tehnologie
Inovativa

Toate intervențiile chirurgicale sunt dotate cu echipamente de ultimă generație și menținute la cele mai înalte standarde.

Garantia Tratamentelor
de Succes

Majoritatea tratamentelor noastre sunt acoperite de o garanție pe termen lung care va fi discutată cu dvs. înainte de începerea tratamentului.

Doctori Certificati
Medical

Cu peste 30 de ani de experiență dentară și experiență cu implanturi, suntem experți în toate aspectele stomatologiei.

ani de experienta
conferinte
vizitate
clienti
zambitori
licente
si certificari

Programare Online

Dragi pacienți,

Frica de coronavirus a pus stăpânire pe mulți dintre noi. Să închidem ușa clinicii nu este o soluție, mai ales în cazul urgențelor stomatologice. Din acest motiv, clinica noastră menține programul normal de funcționare, tratând atât urgențele cât și programările deja existente, înainte ca acestea să devină urgențe. Am implementat toate măsurile de prevenție și siguranță dispuse de autorități și am mărit timpul între pacienți, în așa fel încât să putem dezinfecta și să menținem spațiile cât mai sterile.
În cazul în care v-ați deplasat în străinătate în ultimile 14 zile sau ați interacționat cu persoane infectate cu coronavirus sau au prezentat simptomatologia specifică acestui virus, în cazul în care în ultimile 14 zile ați avut simptome de febră, dificultatea de a înghiți, dificultatea de a respira, dureri musculare sau tuse intensă avem rugămintea să contactați medicul de familie, programarea în aceste situații nu este posibilă.
Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: 0771.176.820; 0744.316.691
Sau ne puteți vizita direct la adresa clinicii noastre din Aleea Lungulețu nr 5A, sector 2, București.