fbpx

Dl. Doctor Aoun Ammar

Medic Stomatolog specialist ortodontie, doctor in stiinte medicale, absolvent U.M.F. “Carol Davila” 1984.De cand eram mic copil mi-a placut foarte mult sa ajut oamenii aflati in suferinta. De aceea, mi-am dorit sa devin medic.Durerea de dinti mi s-a parut, poate, cel mai greu de suportat, prin urmare, am hotarat sa studiez stomatologia.Lucrurile nu erau insa, atat de simple, iar probleme oamenilor se dovedeau a fi foarte complexe. Am simtit atunci nevoia sa ma specializez printr-un doctorat.Acum, cand am toata competenta necesara, pot spune ca stiu foarte bine ce inseamna durerea dentara, dar mai ales implicatiile pe care le poate cauza o dantura neingrijita corespunzator.Dar, mai ales, stiu foarte bine cum se rezolva toate acestea si cum pot ajuta in absolut orice problema dentara.

Mi-am format o echipa de medici dentisti profesionisti si am fondat Clinica Stomatologica Stomasan, punand toata priceperea mea in slujba oamenilor.
Pentru a va demonstra competenta medicilor nostri, va asteptam pentru o consultatie la sediul nostru din Aleea Lunguletu nr.5

Share: